Kategoriat
Elokuvat Sub TV

Tänään Subilla: Poliisiopisto 2

Eka komennus. Toimintakomedia, jossa vasta poliisiopistosta valmistuneet tunarit viedään rauhoittamaan kaupungin pahinta poliisipiiriä. Tämän sekoilun ohjauksesta vastaa Jerry Paris.

Vanhat kunnon Poliisiopistot ovat elokuvia, joista joko pitää tai ei pidä. Tämä elokuvasarjan toinen osa on ollut itselleni aina vähän ristiriitainen tapaus. Se on toisaalta ihan päättömän hauska, MUTTA siitä puuttuu kaksi elementtiä, jotka tekevät Poliisiopistosta Poliisiopiston. Nimittäin kahden hahmon Harrisin ja Callahanin poissaolo verottaa tätä elokuvaa kovalla kädellä.

G.W. Bailey ja Leslie Easterbrook toivat sarjan ensimmäiseen elokuvaan terävää huumoria, joka loistaa poissaolollaan tässä toisessa osassa. En tiedä, mikä tekijöitä vaivasi, mutta Harrisin korvaajaksi hankittu Art Metranon esittämä Mauser on mielestäni todella huonosti onnistunut hahmo. Metrano kyllä yrittää parhaansa, mutta onnistuu surkeasti.

Kuten edellä sanoin tämä elokuva on toisaalta tolkuttoman hauska, mutta samalla tuntuu kuitenkin, että se on väännetty kasaan pakolla, ja tämä näkyy ja tuntuu liikaa lopputuloksessa.

Poliisiopisto 2 – Eka komennus nähdään tänään Subilla kello 21:00.

Trailer: Movieclips Classic Trailers.

Teksti: Juho Kojima