Kategoriat
Elokuvat Nelonen TV

Tänään Nelosella: The Expendables 3

Action-supertähtiä täyteen pakatussa toimintaelokuvassa Barney Rossin (Sylvester Stallone) johtama ryhmä saa vastaansa häikäilemättömän asekauppiaan Stonebanksin (Mel Gibson). Kun Stonebanks sieppaa Rossin ryhmän uudet jäsenet, keikasta tulee henkilökohtainen, eikä henkilövahingoilta todellakaan vältytä. Pääosissa nähdään tietenkin Sylvester Stallone, Jason Statham, Wesley Snipes, Harrison Ford, Mel Gibson, Arnold Schwarzenegger ja Antonio Banderas Ohjauksen hoitaa Patrick Hughes.

Tässä leffassa on sitä itseään, nimittäin nostalgiaa. Jo pelkästään näyttelijäkaarti on sellainen, että nykyisin olisi todella vaikeaa kasata tuon tason porukkaa samaan elokuvaan. Varsinkin kolme nimeä saavat minut innostumaan. Ford, Gibson ja Snipes.

Harrison Ford sopii juuri tällaisiin leffoihin, joissa hän on paperinpyörittäjä, jolta löytyy tarvittaessa kovuutta. Snipes puolestaan on aina Snipes, mutta haluankin asian olevan juuri näin, sillä hän on mainio heppu kovanaamaksi. Mel Gibson on loistava pahis, ja se riittää. Kaiken lisäksi Arska pääsi huutamaan, että Let´s get to the CHOPPA! Sehän toimii aina.

Juoni on täyttä höttöä, mutta vain se kelpaakin!

Elokuva alkaa kello 23.00.

Teksti: Juho Kojima