Kategoriat
Elokuvat MTV TV

Tänään Maikkarilla: Rogue One: A Star Wars Story

Lucasfilmin ensimmäinen itsenäinen Star Wars -elokuva ROGUE ONE: A STAR WARS STORY, kertoo ryhmästä kapinallisia, jotka lyöttäytyvät yhteen hengenvaarallista tehtävää varten. Heidän tavoitteenaan on varastaa pelätyn Kuolemantähden piirustukset. Tämä Star Wars -universumin keskeinen tapahtuma tuo yhteen joukon tavallisia ihmisiä, jotka päättäessään lähteä tähän uskaliaaseen yritykseen tulevat samalla osaksi jotain itseään suurempaa.

Elokuvan pääosissa nähdään Felicity Jones, Diego Luna. ROGUE ONEin ohjaa Gareth Edwards.

Rogue One on mielestäni paras Disneyn omistuksessa tuotettu Tähtien sota. Oma mielipiteeni johtuu yksinkertaisesti siitä, että sen juoni ja tarina liittyvät suoraan alkuperäiseen trilogiaan, Ehkä olen vanhanaikainen, mutta uusien episodien (7-9) tarinat veivät kaukaisen galaksin mytologiaa liikaa uuteen suuntaan.

Näyttelijöiden suoritukset ovat todella jäykkiä ja puisia. Tästäkin huolimatta pidän tästä leffasta, koska se tuntuu jotenkin tutulta ja turvalliselta verrattuna noihin uusiin episodeihin. Jotenkin elokuvasta huokuu itse George Lucasin vaikutus, ja se on muuten hyvä juttu, koska samainen henki puuttuu muista Disneyn tuottamista Tähtien sodista ja eron ikävä kyllä huomaa, liiankin helposti.

Rogue One tänään Nelosella kello 22.40.

Trailer: Disney Suomi