Kategoriat
Uncategorized

Tänään Nelosella: Mies ja alaston ase 33 1/3 – Viimeinen solvaus

Mies ja alaston ase -komediatrilogian viimeinen elokuva, jossa jo välillä eläkkeellekin jäänyt poliisi Frank Drebin (Leslie Nielsen) jatkaa konnien jäljittämistä. Koko hömppälöörä huipentuu Oscar-gaalaan. Edellisistä elokuvista tuttujen luottokasvojen lisäksi menossa on mukana myös Anna Nicole Smith.

En pysy enää laskuissa mukana siitä, monesko kerta tämä on, kun kyseinen leffa nähdään telkusta. Kaivoin elokuvan esille digitaalisesta hyllystäni ja yritin katsoa tämän himmelin, mutta ei napannut. Olen varmaan kasvanut ylitse vaiheesta, jossa tällaiset sekoilut upposivat nuoreen mieleeni.

Heti perään haluan todeta, että trilogian edelliset osat olivat mielestäni oikein hyvin onnistuneita. Tässä kolmannessa osassa tuntuu siltä, että tekijät yrittivät tunkea sen mahdollisimman täyteen vitsejä, niin ja ne kuuluivat sarjaan muka hauskat.

Kestin menossa mukana tällä kertaa noin puoli tuntia, mutta sitten oli pakko antaa periksi. Pääosassa nähtävä Nielsen toimi kuin autopilotilla. Hän hoiti hommansa kuuliaisesti, mutta kuuluisa viimeinen kipinä oli poissa.

Elokuva alkaa kello 21.00.