Kategoriat
Cmore Elokuvat Sub Suoratoistopalvelut TV

Tänään Mtv Subilla: Trauma Center

Jännityselokuvassa nuori tarjoilijatar Madison (Nicky Whelan) todistaa poliisin ampumista ja saa itsekin luodin reiteensä. Hänet viedään sairaalaan, mutta pian ampujat saapuvat etsimään häntä päästäkseen eroon todistajasta. Samaan aikaan ammutun poliisin työpari, komisario Wakes (Bruce Willis), yrittää selvittää tapausta. Ohjauksesta vastaa Matt Eskandari ja pääosissa nähdään Nicky Whelan, Bruce Willis, Tito Ortiz ja Texas Battle.

Olen vältellyt Willisin tähdittämiä elokuvia viime vuosina, koska niiden taso on ollut lähinnä surkea. Ei se tämäkään leffa mikään huippu ole, mutta jostain syystä tykästyinkin toisessa pääosassa nähtävän Whelanin suoritukseen. Ottaen huomioon materiaalin, joka oli tarjolla, niin täytyy sanoa, että hän selvisi yllättävän hyvin.

Williksen muistisairauden julkitulon jälkeen lehdissä kirjoitettiin, että Hollywoodissa tiedettiin tähden tilanteesta, mutta sen annettiin kuitenkin jatkua. Willis sairastaa afasiaa, eikä hän enää näyttele. Huomasin heti, kun aloin katsoa tätä vuonna 2019 valmistunutta leffaa, että Willisin olemus oli muuttunut todella paljon, eikä kaikkien muistamaa Brucea meinannut välillä edes tunnistaa. Huippuvuosien räväkkyys oli täysin poissa.

Elokuva alkaa kello 21.00. Se löytyy myös C More suoratoistopalvelusta.

Teksti: Juho Kojima