Kategoriat
Elokuvat Nelonen TV

Nelosella keskiyöllä: Molly`s Game

Jessica Chastain esittää rikosdraamassa Molly Bloomia, jonka samannimiseen elämäkertaan elokuva perustuu.

Kun ura kumparelaskumaailman huipulla päättyy loukkaantumiseen, Molly lähtee Los Angelesiin ja tutustuu pokeripelejä järjestävään Deaniin (Jeremy Strong), joka palkkaa Mollyn assistentikseen. Mollyn pelisilmä kehittyy, ja hän alkaa järjestää omia pokeri-iltoja. Kun Hollywood-tähdet vaihtuvat venäläisen rikollisjärjestön jäseniin, panokset kuitenkin kovenevat. Pääosissa: Jessica Chastain, Idris Elba ja Kevin Costner. Elokuvan on ohjannut ja käsikirjoittanut esimerkiksi West Wing-sarjan luonut Aaron Sorkin.

Katsoin tämän elokuvan ensimmäistä kertaa eilen. Olin kuulut oikeastaan pelkkää hyvää, joten innostukseni oli korkealla.

Ikävä kyllä koin pettymyksen. Vaikka Chastain onkin roolissaan ihan okei kuten myös Elba ja Costner, niin silti se viimeinen liekki jäi puuttumaan. Aaron Sorkin on käsikirjoituksen mestari, mutta ohjauksen saralla ei mene yhtä lujaa.

Elokuvasta puuttui jännityksen tunne. Ruudulla kyllä tapahtuu asioita, joiden pitäisi luoda jännitettä, mutta se jännite jäi puuttumaan.

Sorkin osaa kyllä luoda kiehtovia tarinoita, mutta ne toimivat parhaiten, kun joku toinen ohjaaja tuo tarvittavan kipinän ulkopuolelta.

Elokuva alkaa kello 00.00.

Trailer: STX Films

Teksti: Juho Kojima