Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut

Superman & Lois etenee varmasti, mutta hitaasti

Kun Smallville juhlistaa ensimmäistä elonkorjuufestivaaliaan sitten Marthan kuoleman, Clark muistaa, mitä hänen äitinsä merkitsi hänelle ja hän oppii jotain, joka auttaa häntä pääsemään yli äitinsä kuolemasta. Samaan aikaan Lois jatkaa Morgan Edgen touhujen selvittelyä. Lopulta Teräsmies joutuu puuttumaan tilanteeseen.

Tämä sarja on melko hidas käänteissään, mutta onneksi tällä kertaa juoni nytkähti eteenpäin edes pikkuisen, ja tarinan sisemmät osat alkavat pikkuhiljaa paljastua. Samalla minun on katsojana kuitenkin myönnettävä, että ensimmäisen kerran tämän sarjan kohdalla kelailin jaksoa eteenpäin muutamaan otteeseen. Yritin etsiä kohtia, joissa tapahtuisi edes jotain, sillä sarjan kodikas ja rauhallinen tyyli rupesi ensimmäisen kerran tympimään oikein kunnolla.

En yleensä välitä supersankareille niin tyypillisestä mätkimisestä, mutta tällä kertaa se voisi tehdä terää. Ymmärrän toki, että kyseessä on sarja, jolloin juonikuvioita voidaan kehitellä hitaasti ja rauhallisesti, mutta välillä pieni vauhdin nosto olisi ihan tervetullutta.

Onhan se tietenkin ihan mukavaa seurata, kun Lois ja Clark kasvattavat poikiaan, mutta please jotain muutakin välillä. Onneksi jakson loppu lupaili toimintaa ja jännitystä.

Sarja löytyy HBO Nordicilta.

Teksti: Juho Kojima

Juonikuvaus: HBO Nordic