Kategoriat
Apple TV+ Suoratoistopalvelut

Sofia Coppolan uusi elokuva On The Rocks on todella tylsä

Sofia Coppolan uusi elokuva On The Rocks ei tarjoa mitään uutta auringon. alla. Tarina kertoo uskottomuudesta, epäilyksestä ja rakkaudesta. Laura (Rashida Jones) alkaa epäillä, että hänen miehensä Dean (Marlon Wyans) pettää häntä. Lauran isä (Bill Murray) päättää auttaa tytärtään asian selvittämisessä, niinpä isä ja tytär ajautuvat matkalle, jonka aikana kaksikko joutuu setvimään myös omia välejään.

Suoraan sanottuna On The Rocks on harvinaisen tylsä elokuva, jonka katsominen ei herättänyt minkäänlaisia tunteita. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastannut Sofia Coppola on kyhännyt kasaan käsikirjoituksen, joka ei tarjoa yhtään yllätystä tai edes kohokohtaa. Tämä maailma on pullollaan samanlaisia tarinoita.

Tällä kertaa Coppolan ohjauskin ontuu pahasti. Varsinkin Rashida Jones on roolinsa kanssa lähes hukassa. Välillä näytti aivan siltä, kuin hän olisi lukenut vuorosanansa suoraan paperista, edes yrittämättä sen enempää. Jonesia täytyy kuitenkin puolustaa sen verran, että käsikirjoituskaan ei paljon tarjonnut.

Bill Murray yritti sentään vähän enemmän, mutta ei hänkään kauheasti aikaan saanut. Coppola ja Murray muistetaan aiemmasta yhteisestä projektistaan Lost In Translation. On The Rocks ei pääse ollenkaan samalle tasolle.

Ottaen huomioon, kuinka epätoivoisesti Apple on viime aikoina takertunut suoratoistopalvelunsa Apple TV+:n markkinoinnissa juuri On The Rocksiin, niin lopputulos ei todellakaan päätä huimaa.

On The Rocks nyt Apple TV+-palvelussa.  

Trailer: Apple TV

Teksti: Juho Kojima