Kategoriat
Hollywood Netflix Suoratoistopalvelut Uutiset

Netflixin animaatio vie katsojat ensi vuonna Australiaan

Netflixiltä on tulossa uusi animaatioelokuva Back To The Outback, jonka ensi-ilta on suunnitteilla ensi vuoden syksyksi. Projektin roolitus on täydessä käynnissä. Varietyn tietojen mukaan ainakin Eric Bana, Isla Fisher ja Guy Pearce ovat mukana.

Guy Pearce muistetaan erityisesti elokuvasta L.A. Confidential vuodelta 1997. Kun kuulen Eric Banan nimen, mieleeni nousee aina Ridley Scottin Black Hawk Down vuodelta 2001. Itse en tunne Isla Fisherin elokuvia, mutta hän vaikuttaa ihan lupaavalta näyttelijältä, joten jään odottamaan hänen suoritustaan mielenkiinnolla.

Netflix on viime aikoina alkanut panostaa omaan tuotantoonsa todella paljon. Tästä hyvänä esimerkkinä käy tällä viikolla ensi-iltansa saava Gary Oldmanin tähdittämä Mank. Ne ajat, kun suoratoistojätin omat tuotannot olivat kaikki aika huonoja, ovat nyt todellakin historiaa.

Australiaan sijoittuvan Back To The Outbackin ohjauksesta vastaavat Clare Knight ja Harry Cripps. Elokuva kertoo eläimistä, jotka suunnittelevat pakoa eläintarhasta.  Elokuvan sankarit ovat matelijoita, joista osa kuuluu Australian myrkyllisimpiin eläimiin.

Lähde: Variety

Teksti: Juho Kojima