Kategoriat
Elokuvat Netflix Suoratoistopalvelut

Nyt Netflixissä: Red Notice

Mitä saadaan, kun maailman paras jalokivivaras, kivikova FBI:n agentti ja viehkeä varkaiden kuningatar laitetaan samaan leffaan. Tuloksena syntyi tietenkin Netflixin tuottama rikoskomedia Red Notice. Seikkailun pääosissa nähdään Dwayne Johnson, Ryan Reynolds ja Gal Gadot.

Tässä leffassa kaikki huijaavat kaikkia. Rikollinen kolmikkomme jahtaa Kleopatran kultaista. aarretta. Jokaisella heistä on omat syynsä kultaisen palkinnon perässä juoksemiseen. Reynoldsin ja Johnsonin muodostama kaksikko joutuu kaiken alkajaisiksi venäläiseen vankilaan, mutta he eivät oikein viihdy siellä ja ottavat hatkat. He lähtevät Kleopatran kultaisen munan perään. Kaiken lisäksi kaksikkomme kohtaa Gal Gadotin, joka pitää omat korttinsa visusti piilossa.

Huomaatte varmaan, etten käytä hahmojen nimiä. Tähän on syynä se, että niillä ei ole tällä kertaa mitään väliä. Ainakaan minä en pysty ajattelemaan näitä näyttelijöitä roolihahmojensa kautta. Varsinkin Dwayne The Rock on aina elokuvissaan The Rock, roolihahmoista viis.

Red Notice. (Pictured) Ryan Reynolds as Nolan Booth in Red Notice. Cr. Netflix © 2021

Tällä kertaa ainoa tästä kolmikosta, joka edes yrittää oikeasti näytellä on Reynolds, joka nähdään Nolan Boothin roolissa. Hän pystyy muuntautumaan edes vähän roolista toiseen. Tuolla jätkällä näytti olevan oikeasti hauskaa. Johnson ja Gadot kävivät hakemassa vain palkkashekkinsä.

Red Noticen juoni on kyllä täynnä vauhtia ja hurjia käänteitä, mutta samalla se on liiankin arvattava ja turvallinen. Jos olet nähnyt Indiana Jonesit ja esimerkiksi Veitset esiin leffan, niin Red Notice on sinulle jo melkein entuudestaan tuttu paketti.

Tämä leffa toimii parhaiten viikonlopun täytteenä snacksien ja hyvän juoman kanssa. Vakavasti otettuna leffana Red Notice ei toimi.

Trailer: Netflix

Teksti: Juho Kojima