Kategoriat
Elokuvat Nelonen TV

New York kaipaa jälleen Hämähäkkimiehen apua Nelosella kello 22:00

Marvel-universumiin sijoittuvassa toimintaelokuvassa Andrew Garfield palaa rooliinsa Peter Parkerina, Hämähäkkimiehenä. Tällä kertaa seittisankarimme suojelee New Yorkin asukkaita sähkön voiman valjastanutta Electroa (Jamie Foxx) vastaan. Peteriä piinaa myös lupaus pysytellä erossa Gwenistä (Emma Stone). Samalla hän oppii lisää omista juuristaan ja isänsä kohtalosta.

Tämä on todella perinteinen Marvelin elokuva, jossa supersankari Hämähäkkimies mätkii maailman pettämää ja unohtamaa superroistoa, joka tällä kertaa nyt vaan sattuu olemaan Jamie Foxxin esittämä Electro. Lopputuloksen jo varmasti arvaattekin, joten siinä suhteessa tämä elokuva ei tarjoa yhtään yllätyksiä.

Siinä sivussa New Yorkista tuhoutuu muutama kortteli, mutta sehän on Hämis, joten who cares! Samaan aikaan näistä hahmoista pitäisi välittää. Ei jaksa yksinkertaisesti kiinnostaa, kun koko juoni on pahvia.

Olisi hienoa tietää, paljon Foxille maksettiin, jotta hän tekisi Electron roolin. Hänen suorituksensa on nimittäin täysin väritön. Ainoa omaan silmääni osuva väriläiskä tässä elokuvassa on Emma Stonen suoritus. Hänen versionsa Gwenistä ei ole ihan se perinteisin, mutta sepä onkin virkistävää. Gwenin kohtalo pääsi yllättämään ainakin minut.

The Amazing Spider-Man 2 Nelosella tänään kello 22:00.

Trailer: Sony Pictures Entertainment

Teksti: Juho Kojima