Kategoriat
Amazon Prime Artikkelit Suoratoistopalvelut

Miksi Star Trek: Lower Decks on paras Trek vuosiin? Katso uuden kauden traileri

Yksi viime vuosien parhaista piirretyistä sarjoista Star Trek: Lower Decks saa jatkoa, kun U.S.S. Cerritosin miehistö aloittaa kolmannen kautensa elokuussa.

Sanoin edellä. että kyseessä on yksi viime vuosien parhaista piirretyistä. Tuohon voisi vielä lisätä, että mielestäni kyseinen sarja on parasta Trekkiä vuosiin! Miksi sanon näin? Lower Decks onnistuu siinä, missä muut nykyiset Star Trekit epäonnistuvat, se kunnioittaa esikuvaansa, joka selvästi on The Next Generation.

Sarja ei ole lähtenyt keksimään poimumoottoria uudelleen, vaan ideaa on kehitetty ja tuotu nykypäivään niin, että alkuperäinen Star Trekin idea ja tunnelma ovat tallella ja turvassa.

Vaikka Lower Decks onkin animaatio ja samalla komedia, se käsittelee tämän ajan aiheita tähtilaivastoon sopivalla tavalla.

Kirsikkana kakun päällä ovat mainiot henkilöhahmot, joilla kaikilla on omat vahvuutensa ja heikkoutensa. Kiinnyin välittömästi sarjan pääosissa nähtävän parivaljakon Beckett Marinerin (Tawny Newsome) ja Brad Boimlerin (Jack Quaid) hahmoihin, miksi. Siksi, että hahmot tuntuvat niin aidoilta ja näyttelijöiden kemiat todellakin kohtaavat. Saman voisi todeta kaikista sarjan hahmoista.

Voin ja uskallan sanoa ääneen, että en todellakaan välitä Star Trek: Discoverysta tai Strange New Worldsista, koska kumpikin sarja on mielestäni hylännyt juurensa, mutta suuni leviää iloiseen hymyyn, kun kuulen Lower Decksin tunnusmusiikin.

Star Trek: Lower Decks löytyy Amazon Prime -palvelusta.  

Trailer: Rotten Tomatoes TV

Teksti: Juho Kojima