Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut

Mare Of Easttown on HBO:n kevätkauden raikkain tuulahdus

Pennsylvanialaisessa pikkukaupungissa asuva rikosetsivä Mare Sheehan (Kate Winslet) tutkii paikallista murhaa samalla, kun hänen elämänsä murenee. Sarja tutkii tiiviin yhteisön synkkää puolta ja sitä, miten perhe ja menneet tragediat vaikuttavat nykyhetkeen. Yhteisön kasvavan paineen keskellä rikosetsivä Mare Sheehan lähtee selvittämään ratkaisematonta kadonneen henkilön tapausta.

Mare Of Easttown oli todella positiivinen yllätys. En ole seurannut Winsletin uraa kovinkaan tarkasti ja olen aina yhdistänyt hänet kepeämpiin rooleihin. Sen takia olikin todella iloinen yllätys todeta, että hän kykenee tekemään vakavamman roolin sarjassa, joka maistuu oikealta elämältä.

Toisaalta se, että Sheehanin rooli sopii Winsletille näinkin hyvin ei ole mikään yllätys, sillä hän toimii myös sarjan tuottajana, joten hän on varmasti päässyt rakentamaan rooliaan melkoisen vapaasti.

Olen aina iloinen ja suorastaan onnellinen, kun sarja tai elokuva tuntuu aidolle. Mare Of Easttown on täynnä ihmisiä ja tilanteita, jotka voisivat olla olemassa ympäri maailmaa. Sheehan on rikosetsivä, joka ei todellakaan asu tai elä täydellisessä mielikuvitusmaailmassa, vaan Winsletin rakentamasta Mare on ihminen, joka voisi tulla vastaan missä tahansa kadunkulmassa.

Toivottavasti HBO antaa tälle sarjalle reilun mahdollisuuden kehittyä, koska Mare Of Easttown on mielestäni parasta HBO:n laatudraamaa pitkään aikaan.

https://www.youtube.com/watch?v=miQqyfO66uw
Trailer: HBO

Teksti: Juho Kojima

Juonikuvaus: HBO Nordic