Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Lego vie sinut kaukaiseen Galaksiin Life Dayn merkeissä

Rey, Finn ja kumppanit viettävät juhlaa Life Dayn merkeissä. Life Day on kaukaisen galaksin vastine joululle, niinpä Reyn ystävät yllättyvät, kun hän ilmoittaa lähtevänsä etsimään mystistä Jedien temppeliä, josta pitäisi löytyä Jedien salaisuuksia, joita Rey niin kovasti janoaa. Muut jäävät juhlimaan, kun nuori sankarimme suuntaa seikkailuun, joka kuljettaa hänet läpi koko Tähtien Sodan historian.

The Lego Star Wars Holiday Special on suunnattu tietenkin nuorille faneille, mutta hieman vanhemmatkin fanit voivat viihtyä sen parissa, kunhan siihen suhtautuu pieni pilke silmäkulmassa. Sanon näin siksi, että jopa itse ohjelman tekijät tietävät, että tätä tuotosta ei pidä ottaa liian vakavasti.

Jouluinen Tähtien sota ei tarjoa sinänsä yhtään yllätystä, vaan tarkoitus onkin varmasti, että sen voi katsoa esimerkiksi koko perhe yhdessä, ja samalla kaukaisen galaksin tapahtumat aukeavat nuorimmille faneille helpolla ja hauskalla tavalla.

Joulu on jo ihan oven takana, joten tietenkin on selvää, että Disneyn tarkoituksena on varmistaa, että mahdollisimman monen kuusen alta löytyisi juuri Tähtien sota leluja ja muita tuotteita.

The Lego Star Wars Holiday Special on nyt katsottavissa Disney+-palvelussa.

Trailer: Star Wars Youtube Channel

Teksti: Juho Kojima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *