Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut

Kommentti: HBO Nordicin tekniset ongelmat

Tästä tulee melko lyhyt kirjoitus, mutta mielestäni se on silti tärkeää kirjoittaa.

Zack Snyderin Justice League sai Suomen ensi-iltansa jokin aika sitten HBO Nordicilla. Itse elokuvasta voi olla montaa mieltä, mutta tämän kirjoituksen aiheena ovatkin HBO:n tekniset ongelmat, jotka tulivat hyvin esiin, kun ostin saman elokuvan Applelta.

Applen versiossa kuvan ja äänen laatu ovat todella puhtaita, mutta HBO:lla elokuvan tekninen laatu vaihteli aivan liikaa. Varsinkin kuvan laatu oli ajoittain todella huonoa. Kuva pikselioitui aivan liian usein, kun tähän lisätään vielä se, että äänen laatukin vaihteli aivan liikaa, niin katselukokemus kärsi liikaa.

Tietenkään suoratoistopalvelulta ei voi odottaa tai edes vaatia samaa tasoa kuin teattereilta, mutta jonkinlaista tasalaatua nyt ainakin. En valittaisi asiasta muuten, mutta sama ongelma toistui myös Wonder Woman 1984:n kohdalla.

Olen täysin varma, että näiden elokuvien tekijät eivät olisi kovinkaan iloisia HBO Nordicin teknisestä tasosta. Samanlaiset ongelmat ovat vaivanneet kyseistä suoratoistopalvelua melkein lanseerauksesta lähtien, joten eiköhän alkaisi olla aika korjata tilanne.

Teksti: Juho Kojima