Kategoriat
Elokuvat Hero TV

Julia Roberts ja Hugh Grant törmäävät toisiinsa Heron illan elokuvassa

Romanttinen komedia lontoolaisesta kirjakauppiaasta Will Thackerista (Hugh Grant), jonka tuiki tavallinen elämä mullistuu, kun hänen pieneen puotiinsa astuu paparazzeja pakoileva elokuvakaunotar (Julia Roberts). He törmäävät pian uudelleen, kirjaimellisesti, ja kommellusten ja romantiikan täyteinen tarina voi alkaa.

Mielestäni yksi kaikkien aikojen parhaista hömppälöörä komedioista. Jos et ole nähnyt tätä genrensä klassikkoa, niin voin kertoa, että tarina ei tarjoa yhtäkään yllätystä, mutta tästäkin huolimatta Notting Hill on todella viihdyttävä leffa.

Grant ja Roberts muodostavat todella mainion parin. Will Thacker on elämään rennosti suhtautuva sekoilija, jolle tutut kotikulmat tarjoavat kaiken, mitä hän tarvitsee. Julia Robertsin kohdalla on todettava, että hän esittää käytännössä itseään, nimi vain on vaihdettu. Tästäkin huolimatta Roberts tuntuu nauttivan Anna Scottin roolista.

Taisin mainita jostain aiemmasta elokuvasta, että se toi raikkaan tuulahduksen menneisyydestä, saman tempun tekee vuonna 1999 ilmestynyt Notting Hill, jonka voit katsoa kello 21 alkaen.

Trailer: Movieclips

Teksti: Juho Kojima