Kategoriat
Elokuvat Tulossa

Huijarit-elokuva valkokankaille 26.12. – virallinen trailer julki!Rike Jokelan ohjaaman komedian rooleissa nähdään Tuulia Eloranta (valelääkäri Siru), Samuel Kujala (asianajaja Niko), Pilvi Hämäläinen (rikospoliisi Kati) ja Tommi Korpela (toimitusjohtaja Jukkis). Sivurooleissa ovat muun muassa Miitta Sorvali, Elsi Sloan ja Misa Palander. Mukana on myös julkisuudesta tuttuja kasvoja erilaisissa valeammateissa muuan muassa Matti Rönkä, Costello Hautamäki, Tytti Junna ja Ile Vainio.

Huijarit kertoo pätkätöiden ja rahapulan rasittamasta Sirusta, joka saa väärinymmärrysten seurauksena huijattua itsensä valelääkäriksi hyvinvointiklinikalle. Uusi parisuhde asianajaja Nikon kanssa on toivottavasti totta, vaikka muuten vaikuttaa, että Sirun lisäksi useampi lähipiiristä valehtelee, jotkut jopa ammatikseen.

”Huijarit on tempoaan kiihdyttävä genre-elokuva, joka leikittelee huijarielokuvista tutulla kielellä. Se on myös komedia, jonka komiikka saa uusia kierroksia sitä mukaa kun tarina etenee. Huijareiden katsojakaan ei voi olla varma, etteikö myös häntä huijattaisi”, kommentoi elokuvan ohjaaja Rike Jokela.

Teksti: Nordisk Film