Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut

HBO:n uudessa minisarjassa ylellisen elämän lavasteet kaatuvat

Sarja keskittyy Grace Fraseriin, menestyneeseen terapeuttiin, hänen aviomieheensä ja heidän nuoreen poikaansa. Yhdessä yössä heidän täydelliseltä vaikuttavaan elämäänsä tulee valtava aukko väkivaltaisen kuoleman ja kamalien paljastusten takia. Näin HBO:n sivuilla esitellään uusi minisarja The Undoing.

Pääosissa nähdään kaksi Hollywoodin todellista konkaria, Nicole Kidman ja Hugh Grant. Tämä hyvin menestyvä aviopari viettää turvattua ja ylellistä elämää New Yorkissa. Heidän poikansa Henry (Noah Jupe) käy kallista yksityiskoulua, Grace on menestyvä terapeutti ja Jonathan (Grant) tunnettu lastenlääkäri. Mikä voisi kaataa tämän idyllin? Raaka murha.

David E. Kelleyn luoma sarja kertoo tarinan siitä, mitä tapahtuu, kun ylellisen elämän kulissit pirstaloituvat. Sarja on taattua HBO laatua. Jokainen yksityiskohta on mietitty todella tarkkaan, tarina tarjoillaan katsojille juuri oikealla tavalla ja sarjan tunnelma on täydellinen.

Hugh Grant ja Nicole Kidman istuvat rooliensa vaatimiin muotteihin juuri oikein. Varsinkin Kidman tekee mielestäni yhden uransa parhaista suorituksista mysteerin keskelle joutuneena vaimona, joka etsii vastauksia tuskallisiin ja hankaliin kysymyksiin.

Sitten on olemassa kolikon kääntöpuoli. Onko HBO jäänyt oman menestyksensä loukkuun? Mielestäni tuo on aiheellinen kysymys. Tuntuu siltä, että Home Box Office yrittää vieläkin toipua Game Of Thronesin aiheuttamasta menestyksen huumasta, eikä uutta suuntaa ole vieläkään löytynyt. The undoing on kyllä loistavasti tehty sarja, mutta muistanko sen viikon kuluttua, tuskin.

Voit katsoa koko sarjan HBO Nordic suoratoistopalvelussa.

Trailer: HBO

Teksti: Juho Kojima

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *