Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut

HBO Max tarjoaa: Velma

Päätin pyhittää tämän viikonlopun suoratoistopalveluiden uutuuksille, ja ensimmäinen eteeni sattunut tuotos oli HBO Maxilta löytyvä Scooby-Doon universumiin sijoittuva Velma, joka kertoo Mysteerijengiin kuuluvan Velman taustatarinan.

Tämä kyhäelmä ei todellakaan sovi lapsille, ei sitten alkuunkaan. Tekijät ovat sitten päättäneet irrotella oikein kunnolla. Tiesin, että nyt mentiin liian pitkälle, kun avausjaksossa näytettiin kaksi hyönteistä paneskelamassa koulun lattialla. Tuossa vaiheessa olin ihan, että näkemiin ja kuulemiin.

Sarjan IMDBPro-sivun mukaan kyseessä on Warnerin kaikkien aikojen huonoimmaksi arvioitu animaatiotuotos. Samalla sivulla todettiin myös, että tekijät eivät löytäneet Scooby-Doolle sopivaa käyttöä. Mietinkin, että sehän siitä olisikin puuttunut, jos tuo rakastettava koirankeksejä ahmiva hurtta olisi syöksynyt paikalle. Se olisi ollut huono juttu.

En voi tajuta, kenen valopään idea tämä Velma-sarja oikein oli. En voi käsittää, miten vähän Warnerilla oikein arvostetaan heidän omia klassikoitaan, jos he ovat valmiita muuttamaan ne näin kauheaksi roskaksi.

Tarkoitan, että Scooby-Doo ja Cartoon Network olivat todella tärkeitä lapsuuteni palapelin osia. Teki melkein mieli oksentaa, kun tajusin, mihin suuntaan itselleni rakkaita hahmoja ollaan viemässä.

Kuulkaas nyt te Warnerin pomot. Ymmärrän toki, että vanhoja sarjoja ja elokuvia halutaan päivittää, MUTTA joku järki nyt sentään. Scooby-Doon maailmaan ei kuulu alastomuus tai tuo edellä mainittu paneskelu. Siihen ei myöskään kuulu peppujen puristelu, jos olette nähneet avausjakson, niin tiedätte, mitä tarkoitan. Täytyy myöntää, että Scooby-Doon fanina, olen melkein vihainen.

Trailer: HBO Max

Tähdet: *

Teksti: Juho Kojima