Kategoriat
Suoratoistopalvelut Uutiset Viaplay

Filippa Coster-Waldau nähdään uuden Viaplay Original -sarjan pääroolissa

Nuori tanskalaistähti Filippa Coster-Waldau, (Game of Thrones näyttelijä Nikolaj Coster-Waldaun tytär) nähdään uuden Viaplay Original-sarjan ’What about Monica’ pääosassa. Kahdeksanosainen sarja seuraa teini-ikäisten joukkoa ratkaisemattoman rikosmysteerin keskiössä. Tuotannon kuvaukset on jo aloitettu, ja sarjaa odotetaan ensi-iltaan vuoden 2021 lopulla Elisa Viihde Viaplayssa.

’What about Monica’ -sarjassa seurataan 16-vuotiasta Louisea, jonka elämä kääntyy päälaelleen, kun hänen paras ystävänsä Monika tulee raiskatuksi kotibileissä. Syyllisyys tapahtuneesta kalvaa Louisea, joka oli jättänyt Monikan juhliin yksin. Omatuntonsa soimaama Louise alkaa etsiä tekijää omin päin. Kun selviääkin, että tekijä saattaakin löytyä heidän omasta ystäväpiiristä, kaikki monimutkaistuu.

Jokaisella on salaisuuksia, kiellettyjä tunteita ja kiireitä, eikä kukaan voi olla pelkästään paha tai hyvä – ei edes Louise. Hän on rakastunut salaperäiseen Thais’iin, jota yhtäkkiä syytetään raiskauksesta. Louise pakotetaan valitsemaan: Pitäisikö hänen tehdä vastuullisesti, pitäen Monican ja hänen ystäviensä puolta, vai valita aivan toisin – seurata sydäntään ja puolustaa ihastustaan?

”Mikään ei ole vain mustaa tai valkoista, ja sarja keskittyy nimenomaan valintojen ja niiden seurausten monimutkaisuuden valaisemiseen.’What about Monica’ on koskettava ja jännittävä muotokuva teini-ikäisistä, joiden keskuudessa sosiaalinen peli hallitsee kaikkea”, kommentoi Filippa Wallestam, EVP & Chief Content Officer NENT Groupilta.

’What about Monica’ on yhdistelmä rikostarinaa sekä klassista kasvukertomusta. Tarina perustuu palkittuun podcastiin ”Det med Liv” Julie Budtz Sørensenilta. Julie Budtz Sørensen toimii myös sarjan pääkäsikirjoittajana.

Filippa Coster-Waldaun lisäksi sarjan rooleissa nähdään mm. Maja Thiele, Jack Depaiva Pedersen, Hans Christian Lønstrup, sekä ’Over grænsen’-sarjasta tunnetuksi noussut Merle Filukka Høeg ja ’PULS’-sarjan Vilmer Trier Brøgger sekä Isabella Hansen.

’What about Monica’-sarjan ohjaa Nils Holst-Jensen ja sarjan tuottaa Nimbus Film. Sarja on yksi NENT Groupin neljästäkymmenestä pohjoismaisesta Viaplay Original -alkuperäistuotannosta vuonna 2021. Suomessa sarja on katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa.

Teksti: NENT Group