Kategoriat
Elokuvat Sub TV

Ensi yönä Mtv Subilla: Ready Player One

Steven Spielbergin toiminnallinen seikkailuelokuva Ready Player One perustuu Ernest Clinen samannimiseen romaaniin, josta on tullut maailmanlaajuinen ilmiö.

Vuonna 2045 todellinen maailma on karu paikka. Wade Watts (Tye Sheridan) tuntee todella elävänsä vain paetessaan OASISiin, moderniin virtuaaliseen universumiin, jossa valtaosa ihmiskunnasta viettää päivänsä. OASISissa voit mennä minne vain, tehdä mitä vain ja olla kuka vain – rajana on vain oma mielikuvituksesi. OASISin loi nerokas, mutta omalaatuinen James Halliday (Mark Rylance), joka jätti koko suunnattoman omaisuutensa ja OASISin täyden hallinnan suunnittelemansa kolmiosaisen kilpailun voittajalle. Kun Wade selvittää ensimmäisen haasteen todellisuuden rajoja rikkovassa aarteenetsinnässä, hän ja hänen ystävänsä – niin kutsutut Yläviitoset – heittäytyvät universumiin täynnä mysteereitä ja vaaroja pelastaakseen OASISin.

Kolmen Oscar-palkinnon voittaja Spielberg (”Schindlerin lista [ohjaaja & elokuva] ja ”Pelastakaa sotamies Ryan” [ohjaaja]) on ohjannut elokuvan, jonka käsikirjoitus on Zak Pennin ja Ernest Clinen käsialaa ja joka pohjautuu Clinen New York Timesin menestyskirjat-listalla yli 100 viikkoa pysyneeseen ja kärkipaikalle äskettäin kivunneeseen romaaniin. Ready Player One -elokuvan ovat tuottaneet Donald De Line, Kristie Macosko Krieger, Spielberg sekä Dan Farah.              

Ready Player One -elokuvan rooleissa nähdään Tye Sheridan (X-Men: Apocalypse, Mud), Olivia Cooke (Minä & Earl & kuolemansairas tyttö, Bates Motel), Ben Mendelsohn (Rogue One – A Star Wars Story, Bloodline), Lena Waithe (Master of None), T.J. Miller (Deadpool), Philip Zhao, Win Morisaki, Hannah John-Kamen (Star Wars: The Force Awakens), Simon Pegg (Star Trek, Mission: Impossible -elokuvat) sekä Oscar-voittaja Mark Rylance (Vakoojien silta, Dunkirk).

Elokuva alkaa kello 00.45.

Trailer: Leffat