Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Disney+ tarjoaa: Marvelin M.O.D.O.K

Megalomaaninen superroisto M.O.D.O.K on pitkään jahdannut unelmaansahallita joskus koko maailmaa. Vuosien takaiskujen ja epäonnistumistenjälkeen taistellessaan Maan mahtavimpia sankareita vastaan

M.O.D.O.K:in paha organisaatio A.I.M on tullut tiensä päähän. Syrjäytetty A.I.M:njohtaja M.O.D.O.K (Mental Organism Designed Only For Killing) kamppaileemurenevan avioliittonsa ja perhe-elämänsä kanssa ja samalla hän kohtaasuurimman haasteensa koskaan: keski-iän kriisin.

Modok oli ihan hauska tuttavuus. Sarja on pääasiassa tarkoitettu aikuisille, mutta omasta mielestäni se soveltuu myös nuorille. Päätähtensä Patton Oswaltin tuottama sarja toimii mielestäni hieman samalla tavalla kuin esimerkiksi The Simpsons, jossa huumori on lähtökohtaisesti suunnattu varttuneemmalle väelle, mutta nuoremmat katsojat saavat iloa ruudulla nähtävästä toilailusta.

Kuva: Hulu.

Sarjassa yhdistyvät huvittavalla tavalla Modokin työ ja Perhe. Työssään hän haastaa esimerkiksi Iron Manin.  Modokin yritys A.I.M on pahoissa vaikeuksissa, mutta pelastajaksi ilmestyy suuri hakukoneyritys, joka muistuttaa erittäin paljon Googlea. Modokin kannalta kaikki ei mene aivan putkeen, mutta hänen kunniakseen on sanottava, että hän ainakin yrittää.

Kotona Modokkia odottaa tyytymätön vaimo ja lapset, jotka laittavat ”sankarimme” lujille.

Ainakin itselleni isoimmat naurut tarjosi juuri Modokin vaikeus yhdistää perhe ja työ, sillä juuri siihen oli helppo samaistua.

Oswalt selvästi nauttii roolistaan. Hänen hyvin persoonallinen äänensä tuo loistavalla tavalla esiin Modokin kärsimyksen ja jatkuvan huolen. Itselläni oli tosin se ongelma, että vuonna 2007 ilmestyneen Ratatouillen päähenkilö Remy, jolle Oswalt antoi äänensä, kummitteli koko ajan päässäni.

Marvel: Modok katsottavissa 21. toukokuuta alkaen. Uusi jakso lisätään Disney+ -palveluun joka viikko.

Trailer: Hulu

Teksti: Juho Kojima