Kategoriat
Elokuvat Netflix Suoratoistopalvelut

Damson Idris joutuu keskelle tulevaisuuden sotaa elokuvassa Outside The Wire

Outside The Wire sijoittuu tulevaisuuden Eurooppaan, jossa on syttynyt sisällissota. Yhdysvallat toimii konfliktissa rauhanturvaajan roolissa, ja maa on lähettänyt joukkojaan sota-alueelle. Yhdysvaltain ilmavoimien luutnantti Harp (Damson Idris) tekee luvattoman drone-iskun, jonka seurauksena kaksi Yhdysvaltain sotilasta saa surmansa. Rangaistukseksi Harp saa siirron salaperäiseen yksikköön, jota johtaa kapteeni Leo (Anthony Mackie). Harpin uudella komentajalla on salaisuus, jonka vuoksi koko maailma joutuu suureen vaaraan.

Elokuva on oikein kunnon sotamössöä, jota tehdään nykyisin aivan liikaa. En meinannut jaksaa katsoa sitä edes loppuun, mutta Damson Idris oli roolissaan niin hyvä, että jaksoin pelkästään sen vuoksi. Marvelin elokuvista tuttu Mackie jää tällä kertaa työparinsa varjoon. Tämä leffa pysyy kasassa suurelta osin juuri Idriksen suorituksen ansiosta.

Outside The Wiren katsoo kyllä kerran, mutta sen jälkeen sen unohtaa nopeasti. Tämä versio tulevaisuuden sodasta ei oikein jaksanut kiinnostaa. Tarinan suurin ongelma oli siinä, että samoista aineksista tehtyjä keitoksia on tullut yksinkertaisesti katsottua jo aiemmin aivan liikaa.

Outside The Wire nyt Netflixissä.

Trailer: Netflix