Kategoriat
Nelonen TV

Avengers hyökkää Ultronin kimppuun perjantaina Nelosella

Tony Stark luo tekoäly Ultronin, joka osoittautuu murhanhimoiseksi maailmojen tuhoajaksi. Kostajat-ryhmän on pysäytettävä ylivertainen Ultron, jonka apuna ovat supervoimin parannellut Maximoffin sisarukset. Edessä on armoton yhteenotto, josta kaikki eivät ehkä selviä ehjin nahoin. Elokuva voitti scifi- ja fantasiaelokuville jaetun Saturn-palkinnon parhaasta pukusuunnittelusta. Pääosissa nähdään Robert Downey Jr, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Chris Evans ja Scarlett Johansson.

Age Of Ultron on pitkälti tuttua Marvel höttöä, joka näyttää kauniilta, mutta ei sisällä oikeastaan yhtään mitään. Tämä onkin näiden elokuvien suurin ongelma, kun olet nähnyt yhden, niin oletkin nähnyt kaikki.

Olin aiemmin suuri Marvelin ihailija, mutta aloitettuani muutama vuosi sitten nämä kriitikon työt, olen päässyt katsomaan niin monta erilaista elokuvaa, että makuni on muuttunut täysin. Age Of Ultron on elokuva, jonka voin katsoa noin kerran vuodessa, jos huvittaa, mutta muutoin se pölyttyy digitaalisen kokoelmani kauimmaisessa nurkassa.

Tästäkin huolimatta, Age Of Ultron on ihan hyvää viihdettä, jos ei ole muutakaan tekemistä. Elokuva tulee Neloselta perjantaina kello 21:35.

Trailer: Movieclips Action

Teksti: Juho Kojima