Kategoriat
Sub TV

Al Pacino ja Jamie Foxx tähdittävät Mtv Subin illan toista elokuvaa

Minä päivänä tahansa – Veren ja hien makuinen tarina amerikkalaisen jalkapallo joukkueen valmentajasta suuren rahan, kunnian, kaunokaisten, lahjonnan ja ikääntymispaineiden rakkaudettomassa maailmassa.

Tämä Oliver Stonen ohjaama ja tuottama elokuva on mielestäni jäänyt liian vähälle huomiolle Al Pacinon tuotosten joukossa. Sekä Stone että Pacino pääsevät näyttämään kyntensä tässä leffassa, joka vaatii näyttelijältä paljon. Pacino pääsee ainakin käyttämään ääntään, kun hän pitää joukkueelleen puheita, jotka huipentuvat kannustuspuheeseen, jonka Pacinon esittämä Tony D’Amato pitää pukukopissa juuri ennen kauden tärkeintä ottelua.

Yksi asia, joka tekee tästä vuonna 1999 valmistuneesta elokuvasta todella loistavan, on Al Pacinon ja Jamie Foxxin yhteistyö. Foxx esittää nuorta pelinrakentajaa Willie Beamenia, joka yrittää murtautua joukkueensa aloituskokoonpanoon.

Minä päivänä tahansa oli Jamie Foxxin uran ensimmäisiä elokuvia, mutta jo tämä suoritus osoitti, että tämä näyttelijä tuli20si saavuttamaan urallaan jotain suurta. Tämä kävi toteen vuonna 2005, kun hänet palkittiin Oscarilla elokuvasta Ray, jossa hänet nähtiin pääosassa.

Minä päivänä tahansa nähdään Mtv Subilla kello 23:50 alkaen.

Trailer: Movieclips Classic Trailers

Teksti: Juho Kojima