Kategoriat
Digitaaliset ensi-illat Elokuvat

Youtubesta tuttu kriitikko teki dokumentin elokuvien trailereista

John Campea on ainakin jonkinlainen YouTube tähti, joka on tullut kuuluisaksi juontamalla omaa ohjelmaansa The John Campea Show, joka keskittyy elokuviin. Nyt hän on ohjannut dokumentin Movie Trailers A Love Story, joka käsittelee elokuvien trailereita.

Taistelin itseni kanssa pitkään, kannattaako minun katsoa sitä. John Campea on todella hyvä kriitikko, mutta aika usein hänen päänsä hipoo pilviä ja omasta mielestään hän tuntuu olevan maailman paras tyyppi. Kaiken tämän takia en meinannut katsoa tätä dokkaria, mutta lopulta minusta tuli markkinoinnin uhri.

Elokuvalla on hyvä ajatus, mutta se jää tietyllä tavalla idean tasolle. Voisin katsoa trailereiden historiasta kertovia dokumentteja, vaikka koko päivän, MUTTA Campean viritelmä ei oikein toiminut. Tuntuu aivan siltä, että tämä elokuva on tehty kavereiden kesken. Joskus tämä idea voikin toimia, mutta tällä kertaa ei oikein onnistunut.

Jotenkin tuntuu, että tästä dokumentista puuttuvat ne oikeat asiantuntijat melkein kokonaan. Tämä dokkari on täynnä Campean kavereita, joista osa on itsekin YouTuben staroja, jotka osaavat olla hauskoja, mutta tietävätkö he trailereista yhtään minua enempää, siinäpä kysymys.

Minkä takia Campea ei juontanut dokumenttia itse, sillä hän osaa nuo juontohommat todella hyvin.

Movie Trailers A Love Storyn voi vuokrata Vimeon kautta.

Trailer: John Campea YouTube channel