Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

Wyatt Russell oli tämänkertaisen The falcon and The Winter Soldierin tähti

Captain American pahvikopio John Walker (Wyatt Russell) joutui kohtaamaan tekojensa seuraukset, mutta hän ei ollut ainoa kärsijä, sillä myös Sam (Anthony Mackie ja Bucky (Sebastian Stan) joutuivat hetkeksi ”vaihtopenkille” Kaksikko sai yllättäen mahdollisuuden nauttia kohtalaisen normaalista elämästä.

Nyt täytyy antaa todella suuret kehut Wyatt Russelille, joka veti aivan uskomattoman upean suorituksen. Aloin melkein tuntea myötätuntoa Walkeria kohtaan, mutta vain melkein. Walker yrittää epätoivoisesti perustella sarjan edellisessä jaksossa nähtyjä tekojaan, mutta auttaako se.

Sam ja Bucky suuntaavat Samin siskon luo viettääkseen hieman taukoa. Nyt täytyy jakaa Marvelille tunnustusta siitä, että tämä jakso vietiinkin aivan eri suuntaan kuin edeltäjänsä. Pieni lepohetki antoi sankareillemme hyvän mahdollisuuden käsitellä ystävyyttään. Mihin tuloksiin kaksikko päätyi? Saadaksesi vastauksen klikkaa itsesi Disney+ -palveluun.

Yleisesti voin todeta, että tällä kertaa supersankareiden toiminnalla on oikeasti seurauksia. Maailmaa ei voikaan enää pistää palasiksi ihan noin vaan.

Teksti: Juho Kojima