Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

WandaVisionissa on Halloween

WandaVisionin kuudes jakso oli täyttä herkkua alusta loppuun. Tällä kertaa jäi tunne, että jokainen hahmo sai tarpeeksi ruutuaikaa. Tarina sekoitti draaman ja komedian juuri oikealla tavalla. Paul Bettanyn esittämä Vision saa selville asioita, jotka vaikuttavat kyseiseen hahmoon todella dramaattisesti.

Westviewin asukkaat juhlivat Halloweenia, ja kaikilla on hauskaa. Wandan veli Pietro (Evan Peters) on liittynyt perheen seuraan, ja ottaa kokemuksesta kaiken ilon irti. Wandan ja Visionin lapset Billy (Julian Hilliard) ja Tommy (Jett Klyne) nauttivat suuresta juhlasta setänsä kanssa, kunnes he aavistavat, että Vision on pulassa.

Samaan aikaan Westviewin muodostaman kuplan ulkopuolella päivystävien viranomaisten keskinäiset välit kiristyvät äärimmilleen, ja Hayward (Josh Stamberg) päätyy radikaaliin ratkaisuun.

Matt Shakmanin ohjaama jakso täyttää paikkansa kaikilta osin. Jälleen kerran WandaVisionin tapahtumat nytkähtävät eteenpäin juuri tarpeeksi, jotta katsoja jää malttamattomana odottamaan, mitä seuraavaksi tapahtuu. Tällä kertaa parasta antia oli ehdottomasti Pietron ja kaksosten välinen dynamiikka. Tuntui siltä, että kolmikolla oli ihan aidosti hauskaa.

Toinen hienous piili tavassa, jolla jakso käsitteli Visionin kohtaloa, ja samalla Wandan voimia, mutta tällä kertaa Paul Bettany vetää roolinsa aivan täydellisesti, ja lopputulos on lähes liikuttava.

Lopuksi on todettava, että WandaVisionin yhteydessä nähty välipalamainos oli täysosuma, jota tuli kelailtua muutaman kerran.

Sarjan kuudes jakso on nyt Disney+-palvelussa.

Teksti: Juho Kojima