Kategoriat
Elokuvat Netflix Suoratoistopalvelut

Vanessa Kirby varastaa huomion elokuvassa Pieces Of A Woman

Martha (Vanessa Kirby) ja Sean (Shia LaBeouf) odottavat ensimmäistä lastaan, mutta kotisynnytys päättyy traagisesti, kun pienokainen menehtyy. Martha vaipuu vaikeaan masennukseen, ja pariskunnan suhde ajautuu suuriin vaikeuksiin. Kornél Mundruczón ohjaama Pieces Of A Woman on todella voimakas kokemus, joka jätti katsojalle paljon ajateltavaa.

Varsinkin Vanessa Kirbyn suoritus on suorastaan järisyttävä. Hän avaa Marthan viimeistä solua myöten, kun elokuva alkoi, en meinannut saada sen ideasta kiinni, mutta vauvan kuoleman jälkeen ohjaaja Kornél Mundruczó päästää Kirbyn irti, ja lopputuloksena syntyy todella koskettava tarina.

Shia LaBeouf puolestaan näyttää hienolla tavalla, miltä lapsen menetys tuntuu miehen näkökulmasta. En ole koskaan ollut kyseisen näyttelijän fani, mutta tällä kertaa täytyy myöntää, että hän tekee kympin arvoista työtä roolissaan. Sean yrittää auttaa vaimoaan selviämään hirveästä kriisistä, mutta pariskunnan välinen kuilu repeää aina vain suuremmaksi.

Pieces Of A Woman on parhaimmillaan, kun Kirby kuljettaa Vanessaa syvään mustaan kuiluun. Näyttelijä uskaltaa kuljettaa hahmonsa todella synkkiin vesiin.

Pieces Of A Woman on niin hyvä, koska se on tarpeeksi pieni. Elokuvan mittakaava ei missään vaiheessa pääse kasvamaan liian suureksi, ja niinpä katsojalle pääsee syntymään voimakas side hahmoihin.

Pieces Of A Woman on nyt Netflixissä.

Trailer: Netflix

Teksti: Juho Kojima