Kategoriat
Cmore Suoratoistopalvelut Uutiset

Uuden Maria Kallio -sarjan kuvaukset käynnissä Espoossa

Uutta C More -alkuperäissarjaa, Leena Lehtolaisen romaaneihin pohjautuvaa Maria Kalliota kuvataan parhaillaan. Maria Kallio -sarjan tapahtumat sijoittuvat Espooseen. Nimiroolissa nähdään Elena Leeve ja muissa rooleissa esimerkiksi Leo Honkonen, Petteri Summanen ja Matleena Kuusniemi. Sarja julkaistaan C Moressa syksyllä 2021.

Suosikkikirjailija Leena Lehtolaisen rakastetusta Maria Kallio -dekkarisarjasta kuvataan parhaillaan uutta draamasarjaa, jota tähdittää vastikään Kultainen Venla -ehdokkuuden roolistaan C Moren Sunnuntailounas-sarjassa napannut Elena Leeve. Maria Kallio -sarjan lokakuussa 2020 alkaneet kuvaukset ovat parhaillaan loppusuoralla Espoossa.

-On ollut ilo astua Maria Kallion saappaisiin. Ne ovat kuljettaneet näyttelemään hienojen kanssanäyttelijöiden kanssa päivästä toiseen, kiteyttää sarjaa tähdittävä Elena Leeve kertoo kuvaustunnelmistaan.

-Marian tapa katsoa maailmaa on utelias, tarkka ja hänen totuudenjanonsa on loputon. Hän haluaa, että oikeus toteutuu. Maria Kallion näyttelemisessä on ollut parasta maailmat, jotka hänen eteensä avautuvat – kiinnostavat ja pelottavatkin kohtaamiset. Hän ajattelee aivojensa lisäksi sydämellään, on rohkea työssään ja osaa tehdä nopeitakin päätöksiä. Ristiriita yksityiselämään on kiinnostava, koska sen suhteen nämä taidot ovat poissa.

Leeven lisäksi Maria Kallio -sarjaa tähdittävät muun muassa Leo Honkonen, Petteri Summanen, Matleena Kuusniemi, Markus Järvenpää, Alex Anton, Carl-Kristian Rundman ja Matti Leino. Uutuussarja käynnistyy Leena Lehtolaisen Ensimmäinen murhani -kirjasta, jossa nuori Maria Kallio vielä pohtii uraan liittyviä asioita. Ohjauksesta vastaa Jojo Erholtz ja käsikirjoituksesta Eriikka Etholén-Paju. Sarjan tuottaa MTV:lle ja C Morelle Zodiak Finland. Sarja saa ensi-iltansa C More -suoratoistopalvelussa syksyllä 2021.

Teksti: MTV Pressi