Kategoriat
Disney+ Suoratoistopalvelut

The Falcon and The Winter Soldier hakee edelleen suuntaansa

Sam ja Bucky saavat odottamattoman liittolaisen, joka johdattaa kaksikon salaperäisen rikollispomon jäljille. Jäljet johtavat aina Indonesiaan saakka. Parivaljakon uutta apuria Zemoa näyttelee upeaa työtä tekevä Daniel Brühl.

The Falcon and the Winter Soldierin kolmas jakso alkaa kuitenkin surkeasti, kun uusi Captain America John Walker (Wyatt Russell) näyttelee kovista, mutta ei oikein vakuuta. En edelleenkään ymmärrä, mihin tätä täydeksi dorkaksi muuttunutta Capia edes tarvitaan. Hänellä, kun ei tunnu olevan muuta funktiota kuin idioottina oleminen.

Muistan, kun kehuin tätä sarjaa ensimmäisen osan jälkeen, mutta nyt täytyy olla rehellinen. Tässä sarjassa ei ole WandaVisionin kaltaista vetovoimaa. Kyllähän tätä katsoo, mutta hieman väkinäisesti.

Kolmannen osan pelasti pelkästään Daniel Brühl, jonka näyttelemä limanuljaska Zemo oli todella mielenkiintoinen tuttavuus. Varsinkin yhdessä jakson kohtauksessa Zemo palauttaa sankarimme takaisin maan pinnalle. Juuri tuollaista kohtelua supersankarit välillä kaipaavat.

Sarjan kolmas osa löytyy nyt Disney+ -palvelusta.

Teksti: Juho Kojima