Kategoriat
Elokuvat MTV TV

Tänään Subilla nähtävä Gremlings 2 naurattaa oikein kunnolla

Riiviöt-kauhukomedian jatko-osassa Billy ja Kate ovat muuttaneet New Yorkiin, missä heidän on pian pelastettava Gizmo laboratoriosta ja pysäytettävä joukko uusia riiviöitä niiden vallattua pilvenpiirtäjän. Ensimmäisestä Riiviöt elokuvasta tutut näyttelijät Zach Galligan ja Phoebe Cates palaavat Billyn ja Katen rooleihin. Tällä kertaa mukaan liittyy myös legendaarinen Christopher Lee hulluna tiedemiehenä. Elokuvan taustalta löytyy Steven Spielbergin, Kathleen Kennedyn ja Frank Marshallin muodostama kolmikko.

Joe Danten ohjaama leffa toistaa edeltäjänsä kehittämää kaavaa, jossa karvainen ja iloinen Gizmo niminen olio yrittää elää hiljaista elämää, mutta sen omistaja menehtyy, ja Gizmo päätyy vanhan tuttunsa Billyn luo. Sitten Gizmo joutuu tekemisiin pahimman vihollisensa veden kanssa, niinpä pahat Riiviöt ottavat vallan.

Parasta Tässä elokuvassa ovatkin huonosti käyttäytyvät olennot, jotka pistävät ranttaliksi, ja samalla koko New York menee sekaisin. Riiviöt 2 tarjoaakin huoletonta komediaa, joka on sairaan hauskaa. Koko elokuvastahan puuttuu järki, mutta juuri sen takia se onkin niin hauska.

Kaikkien näyttelijöiden suoritukset ovat melko pahvisia, mutta tällä kertaa se ei jotenkin haittaa yhtään, sillä tämä elokuva onkin täyttä Riiviöiden juhlaa!

Riiviöt 2 – Uusi pesue tänään Subilla kello 21:00.  

Trailer: Movieclips Classic Trailers

Teksti: Juho Kojima