Kategoriat
Elokuvat Sub TV

Tänään Subilla: John Wick: Chapter 2

Legendaarinen superpalkkamurhaaja John Wick (Keanu Reeves) on pakotettu palaamaan eläkkeeltä, kun vanha liittolainen suunnittelee kaappaavansa vallan italialaisessa palkkamurhaajien killassa. Verivalan sitomana Johnin on autettava liittolaistaan ja matkustettava Roomaan, jossa hän kohtaa maailman armottomimmat tappajat.

Kyllä se vaan niin on, että Keanu on kova jätkä. Tämä Chapter 2 syventää John Wickin mystiikkaa mainiolla tavalla, mutta samalla se säilyttää alkuperäisen elokuvan kiehtovan vetovoiman.

Ruuti palaa, kun John kulkee pitkin Rooman salaisia tunneleita. Tämä elokuva avaa Wickin maailmaa avarammaksi. Toimintakohtaukset on toteutettu sulavasti. Puvustus ja lavastus on ensiluokkaisen tyylikkästä

Tämä leffa osaa sekoittaa raakaa toimintaa ja inhimillisyyttä mielenkiintoisella tavalla. John Wick on todella kylmäverinen tappaja, mutta ensimmäisen elokuvan tapaan on olemassa kaksi asiaa, jotka herkistävät kovankin miehen. Edesmennyt vaimo ja koira.

Vaikka olen nähnyt Chapter 2:n monta kertaa, niin se on katsottava aina uudelleen, se on vaan niin hyvä. Elokuva alkaa kello 22.55.

Trailer: Nordisk Film Finland