Kategoriat
Elokuvat Sub TV

Tänään Mtv Subilla: True Lies – Tosi valheita

Vauhdikkaassa toimintakomediassa Arnold Schwarzenegger näyttelee kaksoiselämää viettävää agenttia, jota vaimo ja tytär luulevat tylsäksi myyntimieheksi. Eipä aikaakaan, kun miehen huippuvaarallinen työ tempaa koko perheen mukaansa seikkailuun. Jamie Lee Curtis palkittiin roolityöstään muun muassa parhaan komedianäyttelijättären Golden Globella. Ohjauksesta vastaa James Cameron.  Pääosissa nähdään Arnold Schwarzenegger, Jamie Lee Curtis, Tom Arnold, Bill Paxton ja Tia Carrere.

Tosi valheita on muistutus ajalta, jolloin tehtiin loistavia toimintakomedioita. Arska on ainoa oikea valinta rooliinsa, sillä hänellä on harvinainen kyky olla todella hauska, mutta samalla hän ottaa työnsä tosissaan, eikä heitä hommaa läskiksi vain, koska kyseessä on komedia.

Myös Curtis on loistava. Parivaljakon yhteistyö on todella saumatonta, ja lopputuloksena syntyy erittäin uskottava kuvaus parisuhteesta.

Oma mielipiteeni on, että tämä elokuva kuuluu ohjaajansa kultakauteen, älkää ymmärtäkö väärin, Avatarit ovat esimerkiksi teknisesti todella upeita, mutta sisällöltään, ne eivät pysty kilpailemaan Cameronin 80- ja 90-lukujen leffojen kanssa.

Elokuva alkaa kello 21.00.