Kategoriat
Uncategorized

Tänään Mtv Subilla: The sentinel

Subilla nähdään mielestäni hauska ja ihan viihdyttävä toimintaleffa, kun Michael Douglas ja Kiefer Sutherland kohtaavat vuonna 2006 ilmestyneessä jännärissä.

Elokuva on sekoitus klassikoksi noussutta 24-sarjaa ja juuri äskettäin telkussa nähtyä In the Line of Fire leffaa. Tämä on erinomainen uutinen sekä Sutherlandille että Douglasille, sillä kumpikin voi ottaa suoraan mallia tunnetuista klassikoista.

Varsinkin Sutherlandin urakka oli helppo, koska hän pystyi monistamaan tutun ja turvallisen Jack Bauerin tyylin ja olemuksen suoraan omasta hahmostaan sarjassa 24. Sentinelissä tuntuukin välillä, että Sutherland sekoittaa roolinsa ja hyppää aina välillä tuttuun ja turvalliseen Bauerin hahmoon.

Juonen puolella The Sentinel ei tarjoa montaakaan yllätystä, vaan etenee luotettavasti kuin japanilainen luotijuna. Salaiseen palveluun on soluttautunut myyrä, jolle presidentin henki on halpaa kauppatavaraa. Onko petturi Douglasin esittämä agentti, vai onko hänet vedetty syntipukiksi vaaralliseen juoneen, joka uhkaa koko organisaatiota.

Elokuva alkaa kello 21.00

Trailer: Trailer Playground HD

Teksti: Juho Kojima