Kategoriat
Elokuvat Sub TV

Tänään Mtv Subilla: Kummeli V

Kummeli V. Kummeli V -elokuvassa on neljä tarinaa, jotka nivoutuvat toisiinsa.

Ensimmäisessä tarinassa ex basisti Tomi tekee virheen. Hän kutsuu vanhan bändikaverinsa, rumputaiteilija Monkki Mähösen, remontoimaan vaimonsa kesähuvilaa. Tarina alkaa saada kauhuelokuvamaisia piirteitä, kun Monkki ja talon emäntä Stina ajautuvat törmäyskurssille.

Toisessa wannabe-moottoripyöräjengiä ja sen johtajaa, Jounia, nöyryytetään kyläkaupassa. Jouni päättää kostaa ryöstämällä kaupan. Hän on kova leffafriikki ja ammentaa kostosuunnitelmaansa vaikutteita kuuluisista action-elokuvista.

Kolmannessa tarinassa matkataan keltaisen lehdistön syntyaikoihin 60-luvun puoliväliin. Maata kiertävä urkukorjaaja Arvo Hakala on kovan luokan naistenmies. Arvon toimintaa sivusta seuranneet mustasukkaiset miehet kokoavat lynkkausryhmän lännenelokuvien tyyliin.

Elokuvan aikana on tullut tutuksi huonosti käyttäytyvä helsinkiläinen fantasia- ja scifiohjaaja Kurt Kurre von Riikonen, joka nousee neljännen tarinan keskiöön. Hän on juuri saanut valmiiksi uuden leffansa, Excalibur IV:n, josta elokuvassa näytetään muutamia varsin näyttäviä, mutta luokattomia kohtauksia.

Elokuva alkaa 21.00