Kategoriat
Elokuvat MTV TV

Tänään Maikkarilla: Hotel Transylvania

Tervetuloa Hotel Transylvaniaan, Draculan ylelliseen viiden vaarnan lomahotelliin, jossa hirviöt perheineen saavat ottaa rennosti ja olla avoimesti hirviöitä suojassa ihmisten uteliailta katseilta.

Dracula on kutsunut viikonlopuksi paikalle maailman kuuluisimpia monstereita – mm. Frankensteinin morsiamineen, muumion, näkymättömän miehen ja ihmissusiperheen – juhlimaan armaan tyttärensä Mavisin 118. syntymäpäivää. Legendaaristen hirviöiden kestitseminen ei tuota ehtoisalle isännälle minkäänlaisia ongelmia – mutta siitäkös Dracula vetää hurmeet nenään, kun yksi tavallinen heppu ihmisten maailmasta ilmaantuu yllättäen hotellille ja menee vielä kaiken kukkuraksi ihastumaan hänen tyttäreensä.

Tämähän oli yllättävän hauska ja viihdyttävä pläjäys. Kaikki monsterit ja munsterit sopivat tarinaan oikein hyvin. Tässä animaatiossa oli juuri sopivasti vauhtia ja jännitystä, jotta koko perhe viihtyy. Teknisesti elokuva ei nyt kovinkaan korkealle yltänyt, mutta tällä kertaa täytyy todeta, että eipä sen tarvinnutkaan. Tärkeintä on, että se viihdyttää.

Teksti: Juho Kojima