Kategoriat
Hollywood Uutiset

Sylvester Stallone on suuttunut Rockya koskevista suunnitelmista

Sylvester Stallone on suuttunut elokuvayhtiö MGM:n suunnitelmista tehdä Rocky-elokuvasarjaan liittyvä spinoff, joka keskittyisi Ivan Dragoon. Stallone on suivaantunut tuottaja Irwin Winklerille, joka ei ottanut näyttelijää mukaan elokuvan suunnitteluun. Rockyn hahmo syntyi aikoinaan Stallonen kynästä.

Hän vaatii, että Winkler kumppaneineen palauttaisi Rockyn oikeudet. Pääset lukemaan Stallanen postauksen tästä linkistä.

Stallone käyttää Instagramissa julkaistussa tekstissä melkoisen värikästä kieltä kuvaillessaan Winklerin toimintaa. Näyttelijä esimerkiksi kutsuu tuottajaa sairaaksi, ja tämän lapsia pelkureiksi. Stallone jatkaa, että Winkler olisi Hollywoodin taitamattomin ja vihatuin tuottaja.

Näyttelijän raivosta osansa saa myös Ivan Dragoa vuonna 1985 ilmestyneessä elokuvassa Rocky IV näytellyt Dolph Lundgren. Stallone kysyy, miksi Dolph. Miksi et edes soittanut?

The Wrap uutisoi perjantaina, että uuden elokuvan käsikirjoittaa Robert Lawton. Stallone kommentoi uutista lauantaina sanomalla, että hän ei halua Rockya käytettävän tällaiseen ahneuteen. Stallone esitti lauantain viestissään Winklerille pyynnön, että tämä antaisi ainakin osan Rocky-elokuvien oikeuksista takaisin Stallonelle.

Teksti: Juho Kojima

Lähde: The Wrap