Kategoriat
MTV TV

Stallonen tähdittämä Demolition Man tänään Maikkarilla

Demolition Man on huippuvauhdikas tieteisjännäri tuomion saaneesta ja vuosikymmeneksi syväjäädytetyistä murhamiehestä, ja poliisista, jotka palaavat omiin puuhiinsa vuoden 2032 rauhaa rakastavassa San Angelesissa. Ohjauksesta vastaa Marco Brambilla, ja pääosissa nähdään Sylvester Stallone, Wesley Snipes, Sandra Bullock, Nigel Hawthorne ja Benjamin Bratt.

Tämä klassikko tarjoaa komediaa ja räjähtävää toimintaa. Katsojan eteen piirtyy kuva hyvin erikoisesta tulevaisuudesta, jossa kytät ovat varsinaisia mammanpoikia, joilla menee sormi suuhun, kun kaupunkiin tupsahtaa superrikollinen Simon Phoenix (Snipes), joka pistää ranttaliksi. Apuun tarvitaan tuulahdus menneisyydestä, sillä vain John Spartan (Stallone) tietää, miten toimia.

Nämä kaksi aikansa supertähteä muodostavat yhdessä koktailin, jota on vaikea vastustaa. Ikävä nykyajan mukanaan tuoma tosiseikka on, että tällaisia toimintapätkiä ei enää nykyisin joko haluta tai osata tehdä.

Demolition Man on elokuva, joka on jättänyt minuun lähtemättömän jäljen. Se on leffa, joka tulee katsottua monta kertaa vuodessa. Voit katsoa sen tänään Subilta kello 22.40 alkaen.

Trailer: Movieclips Classic Trailers

Teksti: Juho Kojima