Kategoriat
Nelonen TV

Spider-Man seikkailee tänään Herolla

Spider-Man palaa kotiin vuonna 2017 tehdyssä Spider-Man Homecoming elokuvassa. Hämähäkkimiehen roolissa nähdään Tom Holland ja pahiksen Vulturen roolissa nähdään kaikkien aikojen paras Batman, eli Michael Keaton.

Homecoming kertoo jälleen kerran tarinan siitä, miten Peter Parkerista tuli kaikkien rakastama Spider-Man.

Tom Holland is Spider-Man in Columbia Pictures’ SPIDER-MAN: HOMECOMING.

Tom Holland on hyvä valinta päärooliin, sillä hän osaa olla yhtäaikaisesti sekoileva lukiolainen nuori, joka etsii omaa paikkaansa maailmassa, mutta kuitenkin samaan aikaan Hollandin Spider-Man pystyy metsästämään rikollisia yhtä uskottavasti. Mutta samalla on kuitenkin sanottava, että välillä tämän elokuvan vauhti pääsee kiihtymään liikaa. Se ei ole Hollandin tai muidenkaan näyttelijöiden syytä, vaan siitä voi syyttää ohjaaja Jon Wattsia, joka ei onnistu pitämään pakettia kasassa ihan loppuun asti.

Homecoming oli Peter Parkerin ensimmäinen kerta nykyisessä Marvel Cinematic Universessä. ja se toimii yllättävän hyvin. Ainoa osa-alue, joka ei mielestäni toimi on Vulture. Keatonin hahmo kärsii Marvelin roistojen kannalta liiankin tutusta Ilmiöstä. Vulture on ihan kiinnostava hahmo, mutta lopulta paljastuukin, että hän on todella geneerinen, eli turpaan tulee joka tapauksessa, eikä Keaton pääse käyttämään taitojaan niiden täydessä mitassa.

Spider-Man Homecoming on hauska elokuva, joka jää elämään, mutta ei kylläkään ole Marvelin parhaita elokuvia.

Tom Hollandin Hämähäkkimies seikkailee Herolla tänään kello 21:00.

Trailer: Sony Pictures Finland

Teksti: Juho Kojima