Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut

Rick ja Morty ovat palanneet, mutta pääosien esittäjät vaihtuneet

Rick ja Morty ovat palanneet. Sarjan seitsemännen kauden ensimmäinen jakso julkaistiin eilen. Suomessa sarjaa voi katsoa HBO Maxilta.

Kulissien takana kuviot ovat muuttuneet, sillä Rickyn ja Mortyn äänenä tunnettu Justin Roiland sai potkut kotiväkivaltasyyteiden takia, mutta syyteistä on kuitenkin luovuttu, koska todisteita ei löytynyt tarpeeksi.

Sarjan uudet tähdet paljastuivat kauden avausjakson myötä. Rickyn äänenä toimii Ian Cardoni ja Mortyn saappaisiin astui Harry Belden.

Deadlinen mukaan sarjan uusinta kautta on Yhdysvalloissa mainostettu toteamalla, että Rick ja Morty ovat palanneet ja he kuulostavat enemmän itseltään kuin koskaan!

Katsoin avausjakson juuri äsken. Nyt on pakko todeta ihan näin omana mielipiteenäni, että markkinointi tuolla rapakon takana ei ole mennyt ihan nappiin. Varsinkin sekopää ja rakastettu tiedemiehemme Rick kuulostaa aivan erilaiselta kuin aiemmin. Cardoni kyllä yrittää, mutta ei vaan pääse samalle tasolla Roilandin kanssa.

Mielenkiintoista nähdä, miten muutokset vaikuttavat sarjan suosioon. On edelleen todettava, että trailerissa kuultavat äänet eroavat lopullisesta versiosta todella paljon!

https://www.youtube.com/watch?v=BKYJ5AIOU9I

Teksti: Juho Kojima

Lähde: Deadline