Kategoriat
Amazon Prime Suoratoistopalvelut

Prime Video tarjoaa: Mr. & Mrs. Smith

Kaksi toisilleen tuntematonta ihmistä ryhtyy työskentelemään samassa vakoilufirmassa, ja heidät pistetään kaiken lisäksi asumaan saman katon alle. Tästä alkaa Prime Videon jotenkin vaivaantunut uusi sarja.

Uutuuden tarkoituksena on ilmeisesti matkia ja laajentaa vuonna 2005 ilmestynyttä elokuvaa, jonka pääosissa nähtiin Angelina Jolie ja Brad Pitt. Tuossa leffassa oli charmia ja se oli oikeasti hauska.

Tästä Primen versiosta puuttuu charmi ja vetovoima lähes kokonaan. Ymmärrän sarjan idean. mutta tästä uutukaisesta puuttuu taustalla vaaniva jännite. joka oli todellakin läsnä tuossa alkuperäisessä leffassa.

Tämän sarjan ongelmat tuntuvat johtuvan siitä, että pääparin, eli Danny Gloverin ja Maya Erskinen välillä ei ole sitten yhtään kemiaa tai kipinää. Kaksikon väliset kohtaukset tuntuvat todella nihkeiltä. Kumpikin kyllä yrittää saada kuvion toimimaan, mutta ainakaan omasta mielestäni homma ei oikein skulaa.

Kokonaisuutta heikentää sekin, että sarjasta yritetään tehdä väkisin hauska, mutta vitsit ovat lähinnä outoja. Alkuperäisen leffan huumori toimi, koska se ei ollut pakotettua vaan aitoa ja hersyvää.

Olen nyt katsonut kaksi jaksoa ja tuntuu siltä, että ne riittävät, sillä niiden paras kohta oli, kun Daruden Sandstorm kajahti ilmoille.

Teksti: Juho Kojima