Kategoriat
HBO Suoratoistopalvelut

Mare Of Easttown jatkaa vahvaa menoaan

Mare Of Easttown on edennyt jo neljänteen jaksoon, ja sarja vain paranee.

Kate Winsletin esittämä Mare tutkii edelleen kaupungissa tapahtunutta murhaa, mutta tutkimukset eivät suju helposti, koska pienessä kaupungissa kaikki tuntevat toisensa tai ovat sukua toisilleen. Maren elämää ja oloa ei helpota sekään, että hänen perheensä asiat ovat melko sekaisin. Hän sotkee asiansa entistä pahemmin, kun hän piilottaa tekaistuja todisteita voittaakseen huoltajuuskiistan.

Easttownissa tapahtuu kaikenlaista ainakin kahden suurkaupungin edestä, mutta silti tämä rikosdraama tuntuu todella aidolta. Olen käynyt Yhdysvalloissa muutaman kerran ja voin todeta, että Mare Of Easttown kuvaa todella hyvin pikkukaupungin elämää.

Sarjan näyttelijät tekevät kaikki todella upeaa työtä, Maren työparina nähtävä Colin Zabel (Evan Peters) on todella hyvä lisäys sarjaan, sillä Zabel ja Mare täydentävät toisiaan loistavasti. Hahmot ovat toistensa vastakohtia. Mare on valmis potkimaan ovet ja ikkunat sisään, kun taas Zabel lähestyy ihmisiä ja asioita analyyttisen ja rauhallisen pohdinnan kautta.

Kuten olen jo aiemmin todennut Mare Of Easttown on parasta, mitä HBO on tarjonnut pitkään aikaan. Toivottavasti yhtiön pääkonttorissa ymmärrettäisiin tehdä tällaista sisältöä enemmän, sillä HBO osaa todellakin tuottaa oikealta elämältä tuntuvia tarinoita.

Teksti: Juho Kojima