Kategoriat
Elokuvat Sub TV

Keskiyöllä Subilla: The Island

Toiminnantäytteinen scifi-jännäri. Jättimäisen kompleksin asukkaille on kerrottu, että koko maailma on saastunut ja vain salaperäinen Saari on säilynyt elinkelpoisena. Yksi asukkaista saa kuitenkin tietää, että hän ja toverit ovatkin elinluovuttajiksi valmistettuja klooneja ja, että Saari on vain keksitty klooni-ihmisten surmaamista varten.

Kun miehen ystävätärtä uhkaa matka Saareen, hän päättää paeta laitoksesta hinnalla millä hyvänsä. Ohjaajana toimii Michael Bay ja Pääosissa nähdään Ewan McGregor sekä Scarlett Johansson.

Jostain syystä tämä leffa on hieman huonossa maineessa. Mielestäni kyseessä on kuitenkin melkoisen hyvä paketti. Tietenkin se sisältää kaikki Bayn tavaramerkit, eli mukana on isoja kohtauksia, koko idea on todella far out, ja mukana on tietenkin muutama isompi räjähdys, mutta tällä kertaa punainen lanka pysyy ohjaajan hallussa alusta loppuun.

McGregor ja nuori Scarlett Johansson sopivat todella hyvin yhteen. Mielestäni kumpikin tekee mainiota jälkeä ja varsinkin McGregor heittäytyy tarinan vietäväksi.

Elokuva alkaa keskiyöllä.

Trailer: Amblin

Teksti: Juho Kojima