Kategoriat
Elokuvat MTV TV

Tänään Maikkarilla laitetaan kurvit suoriksi

Kolme tutkivaa agenttia (Barrymore, Diaz ja Liu), jotka työskentelevät Charles Townsendin etsivätoimistossa, palaavat toisen korkeaoktaanisen seikkailun myötä. Tällä kertaa he tutkivat todistajansuojeluohjelman profiilitietokannan varkautta, kun viisi ihmistä listalta murhataan. Heitä auttaa uusi Bosley (Bernie Mac) seikkailussa, jossa he saavat vastaansa muun muassa ”langenneen enkelin” (Moore) ja vanhan arkkivihollisensa Thin Manin (Glover).

Tässä enkelien toisessa seikkailussa juoni jää sivuosaan. Elokuvassa pidetään hauskaa oikein kunnolla. Cameron Diaz, Drew Barrymore ja Lucy Liu ovat ne elokuvien oikeat enkelit. Melkein jokainen kohtaus on oikeasti hauska, vaikka juoni onkin täyttä hattaraa.

Demi Moore yritti herätellä uraansa uuteen lentoon tämän elokuvan avulla, mutta ei hänen suorituksensa mikään kummoinen ollut.

Tämä elokuva on oikeastaan kuin pidennetty musiikkivideo, enkä tarkoita tällä sitä, että se olisi huono asia, päinvastoin. Soundtrackin tuottanut Glen Brunman ansaitsee suuret kehut, sillä toiminnan taustalle on valittu juuri sopivan energiset kappaleet.

Charlien enkelit – Kurvit suoriksi nähdään Tänään Maikkarilla kello 22:35.

Trailer: Movieclips Classic Trailers

Teksti: Juho Kojima

Juonen kuvaus: Appke