Kategoriat
Artikkelit HBO Suoratoistopalvelut

HBO Max on täällä!

Uusi suoratoistopalvelu HBO Max on tänään julkaistu Suomessa. Palvelu kokoaa saman katon alle Max Original -alkuperäissarjat sekä laatuviihdettä, uutuuksia ja klassikoita Warner Brosilta, HBO:lta, DC:ltä ja Cartoon Networkilta. Lanseerauksen kunniaksi uudet asiakkaat saavat ennen marraskuun loppua pysyvän 50 prosentin alennuksen kuukausitilauksestaan niin kauan kuin jatkavat tilaustaan. Kaikilla asiakkailla on myös mahdollisuus hyödyntää uusi vuositilaus, jonka tilaamalla saa 12 katselukuukautta kahdeksan hinnalla. Uuden hinnoittelun tavoitteena on tuoda Warner Brosin, HBO:n, DC:n ja Cartoon Networkin laatuviihde sekä Max Originals -alkuperäissarjat laajan yleisön saataville.

Noin HBO Max kuvailee itseään. Odotin uudelta palvelulta todella paljon, mutta nopean katsastuksen jälkeen näyttää, että kyseessä on kuitenkin pelkkä HBO Nordicin kasvojenkohotus. Teknisesti uusi Max tuntuu toimivan paremmin kuin vanha Nordic. Parhaiten parannuksen huomaa kuvassa ja äänessä, joiden laatu on ottanut aimoharppauksen eteenpäin.

Käytän itse palvelua Apple Tv:n kautta ja täytyy myöntää, että HBO Maxin uuden apin käytettävyys on huippuluokkaa verrattuna entiseen HBO Nordicin versioon. Uusi appi on todella selkeä ja se näyttääkin hyvältä.

Entäs se sisältö? Ainakin tällä hetkellä uuden palvelun sisältö näyttää olevan lähes identtinen edeltäjänsä kanssa. Itse odotin, että Maxin lanseerauksen yhteydessä juuri Maxin sisältöä olisi ollut enemmän tarjolla. Nyt näkemäni sisällön vuoksi olenkin aika pettynyt.

Tällä hetkellä tuntuukin siltä, että HBO Maxin julkaisulla haluttiin nostaa HBO:n ehkä hieman kulunutta imagoa pohjoismaissa. Yritys oli hyvä, mutta lopputulos ei yltänyt ihan toivotulle tasolle.

Teksti: Juho Kojima