Kategoriat
Elokuvat Nyt Teatterissa

Ensi-illassa tällä viikolla: Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka

Nicolas Cage esittää itseään elokuvassa Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka. Näyttelijäurallaan syöksykierteessä oleva Nicolas Cage hyväksyy agenttinsa tarjoaman miljoonan dollarin sopimuksen ja osallistuu Cagen superfaniksi tunnustautuneen upporikkaan rikollispomo Javin syntymäpäiväjuhliin.  Cagen näyttelijätaidot joutuvat yllättäen todelliseen testiin, kun kuvioihin sotkeutuu myös CIA.

Suurenmoisen lahjakkuuden sietämätön taakka (The Unbearable Weight of Massive Talent ) elokuvan pääosissa nähdään Nicolas Cage (Pig, Leaving Las Vegas, Face/Off, The Rock), Pedro Pascal (The Mandalorian, Kingsman: The Golden Circle, Narcos) ja Neil Patrick Harris (Ensisilmäyksellä). Elokuvan on ohjannut Tom Gormican.

Olipa leffa, huh huh! Cage pääsi sekoilemaan oikein luvan kanssa. Viinaa ja huumeita vedetään. Tämän lisäksi elokuvassa on iso annos yleistä sekoilua.  Tämän elokuvan parasta antia piti ilmeisesti olla se, että Nicolas Cage antoi yleisölle luvan nauraa hänen toilailulleen. Minulle kuitenkin tuli lähinnä todella vaivautunut olo, sillä jutut ja vitsit olivat todella tylsiä ja tyhmiä. Voi voi, miten alas entinen tähti onkaan vajonnut.

Ihmettelin koko ajan, miksi ihmeessä Pedro Pascal oli lähtenyt mukaan tähän projektiin. Tai sitten hän on oikeassa elämässä todella iso ”Nic” fani. Kyseessä ei nyt ainakaan ollut hyvin kirjoitettu tai ohjattu rooli.

Ollaanpa nyt rehellisiä ja todetaan, että koko leffa on taidettu tehdä, jotta Con Airin tähti pystyisi näyttämän, että hän kykenee edelleen näyttelemään. Ainakin minun kohdallani leffa oli täysi huti. En voi ymmärtää, miksi oikeasti sekoilevalle näyttelijälle täytyy rakentaa väylä, jonka kautta ja avulla kyseinen herra pääsee vahvistamaan itseensä kohdistuvia ennakkoluuloja, kammottavaa.

Elokuva saapuu Suomen valkokankaille 22.4.

Trailer: Nordisk Film Finland

Teksti: Juho Kojima